skolfotona from hell

Vi har haft oerhörd tur med de bilder som tagits varje år på dagis. På förra dagiset alltså. Vi insåg det när det här årets bilde dök upp. De var nämligen helt fuktansvärda. Lillplutten har lagt huvet på sned och ler med en oerhört plågad min samtidigt som blicken är fullkomligt död. Gillar man inte att plåta ungar ska man byta jobb. Dessutom är ljussättningen så kass att jag själv skulle kunna åstadkomma bättre, han ser helt sjuk ut. På gruppfotot är det samma sak, alla ungar ser helt gulvita och anemiska ut. Hur kan man misslyckas så kapitalt i digitalkamerornas tid? Konstigt är också att istället för bilder i bra storlekar så har de tryckt in en ful kalender och en "här bor jag" -skylt. Här bor jag, världens mest plågade unge. Nåväl, vi köper inga bilder, bara gruppbilden, så det innebär inga större problem. Men jösses vad de gjort det krångligt för en att skicka tillbaks skiten. Det ska klistras på lappar och fyllas i siffror, vore jag sämre på svenska skulle jag tycka att det var lättare att behålla bilderna och punga ut med stålarna.

Kommentarer
Postat av: jakob

Hej, i et tidigare inlägg skriver du:"Jag får gå på vattengympa hos sjukgymnasten! Jag får gå en gång i veckan, 30 min per gång i varm pool och göra ett program för gravida med foglossning. Billigt är det också. Stämpla i högkostnadskortet få man också. Jag som är statligt anställd få tillbaks pengarna från jobbet också, men det är så skamligt billigt att jag inte kan förmå mig att göra det."

min fru har förfärliga besvär av just detta, och skulle behöva ngt liknande. Var i Stockholm har du gått på denna specialgympa? Fick du remiss av läkare eller sjukgymnast? var det svårt att få denna behandling? Svara gärna i en kommentar eller maila - det är min frus mailadress som jag angivit.

2006-11-25 @ 20:24:51
Postat av: jakob

mailadress till min fru är [email protected]

Tack på förhand.

2006-11-25 @ 20:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback