Packade snögubbar! Trötta på vinter?

img_7711 (MMS)

Packade snögubbar! Trötta på vinter?


Järnet

Det här med att käka två niferex om dagen i 25 dagar rekomenderas å det varmaste! Fy fan vad jag mår bra. Och vad jag piggade på mig! Som att kliva ut ur en bubbla. Hb: 119, Ferritin 11!

När fan blir gammal...

Funderar på att inverstera i en sån häringa kjol. Tror att det är smart, med tanke på kvaliteten borde jag kunna ha den i åratal. Ull värmer ju dessutom rumpan och tappar inte färgen som mina tubkjolar i bomull gör. Får nog åka ner till NK ock prova en. Ha, vem trodde att jag skulla sitta på nätet och tråna efter Busnel, ett klassiskt märke på tanter i Östra Getthot.

41

img_1885 (MMS)

Det går inte att ha åldersångest när man upptäcker det här i almanackan!


Som man ropar

Det har inte kännts helt hundra med mitt jobb, jag har bloggat åtskilligt om detta. Jag har gått jobbsökarseminarium på min fritid och dammsugit arbetsmarknaden efter nytt jobb, sökt något här och där men inte kommit vidare. Det har inte kryllat av jobb precis. Jag har ju dessutom fast jobb gudbevars, man säger ju inte bara upp sig för att man känner sig ostimulerad och överkvalificerad?
Idag kom ett besked om att min avdelning och två andra ska slås ihop med massiva nedskärningar som resultat. Sist in först ut? Jag tror att av de 45 anstälda det handlar om är det bara tre som har kortare anställningstid än jag. Ändå känner jag mig inte orolig, det som händer händer och det finns en mening i allt.
Kanske är det dags att skriva den där faktaboken jag har i bakhuvudet? Eller starta eget, jag har en affärsidé, men jag tror inte att man kan göra några stålar direkt. Eller söka mig tillbaka till akademien? Jag saknar många bitar och kan nog leva med de dåliga, åtmistone under en period.

Jag bara undrar!

img_7707 (MMS)

Jag undrar bara, finns det några män som lider av detta viktdilemma? Ska 40-åriga kvinnor verkligen behöva känna sig lika osäkra som när de var tonåringar? Tror tidningen i Form att den kan bidra till ångest genom att publicera artiklar av den här typen?