Hej Odlo! Ni har nog missförstått både hur...

img_0482 (MMS)

Hej Odlo! Ni har nog missförstått både hur era sporttrosor är sydda och hur en kropp ser ut på riktigt.


Bellmanstafetten... Check! Och personligt ...

Bellmanstafetten... Check! Och personligt rekord!


Midnattsloppet!

Check!

Varför?

Jag känner några par som bråkar ofantligt mycket. Vi snackar skillsmässotankar varenda dag. Ändå är det idel gullegull på facebook? Är inte det konstigt?

Varifrån får andra föräldrar sitt tålamod?

Varifrån får andra föräldrar sitt tålamod i från? Jag var på bio med mina idag. Efteråt fick min fyraåring ett utbrott på mig som pågick i en timma. Han skriker och slåss och vrålar. Efter att ha stått ut en timma åkte jag till min mans jobb och lämnade barnet där. Nu har jag andats i tjugo minuter och ska gå tillbaka och hämta honom. Tålamod. Tålamod. Tålamod. Kan man köpa det någonstans?


Tre lopp

På tre veckor ska jag springa tre lopp, jag börjar med midnattsloppet imorgon och avslutar om tre veckor med tjejmilen. Däremellan klämmer jag Bellmansstafetten. Midnattsloppet känns skitkul att få springa! Jag planerar att springa halvmaran nästa år, känns bra som satan! Redan idag tänker jag plåga mig igenom Bilar 2 med svensk tal, på bio med grapparna. Det känns egentligen jobbigare än alla loppen sammantaget.

Den vackraste katten på jorden... But she'...

img_3031 (MMS)

Den vackraste katten på jorden... But she's a devil in disguise!


Vill inte att sommaren ska ta slut. Frågan...

img_8216 (MMS)

Vill inte att sommaren ska ta slut. Frågan är, braskamin eller vitamin d i form av vintercharter...


När familjen äntligen bråkat ihop sig och ...

När familjen äntligen bråkat ihop sig och de värsta kanterna nötts ner, då kan vi ha semester. Jag som vanligtvis är mörkrädd har genomgått någon slags transformation. Jag var hemma en vecka själv i lägenheten och sov gott varje natt. Mannen har åkt hem och nödjobbat lite medan vi har varit i stugan och jag har sovit gott här med. Visserligen med en unge i varje armhåla, men de är ju knappast till någon nytta om något skulle hända. Varför funkar det plötsligt? Jag som tidigare vaknat en gång i timmen med hjärtklappning! Är det för att jag har fyllt fyrtio? Eller för att jag har kontroll i och med att jag har tagit körkort? Bilen står ju utanför, bara att dra om det där obestämda hotfulla dyker upp. Vem vet? Skönt är det i alla fall. Nu önskar jag bara att jag hade en glassmaskin så vi kunde frossa på hemgjord lyxglass dagarna i ända. Tre mil är lite lång väg till god glass.