SMS-inlägg

img_0641 (MMS)


Godmorgon!

img_4676 (MMS)

Godmorgon!


Leggy

Det bästa med löpningen är att mina ben blivit mycket snyggare. Eller om det är träskorna som ger den effekten? Snygga är de i alla fall. Överkroppen må vara benig som på en trettonåring och runt midjan må det sitta det en deg. Men benen är bra.

En av mina svagheter...ostron!

img_2119 (MMS)

En av mina svagheter...ostron!


Även blommor som fyraåringar tjuvplockar i...

img_6275 (MMS)

Även blommor som fyraåringar tjuvplockar i rabatter blir som de mest ljuvliga konstverk i denna underbara årstid!


Om-jag-klarar-uppkörningen-belöningen då?

Sugen på en klänning som denna, vet att den finns i rött och svart men hittar ingen bild. Men riktigt färglatt vore inte helt fel heller. Eller helt enkelt hosta upp deg till de sista lektionerna och se ett evetuellt taget kort som belöning i sig. Det har kostat väldigt mycket. Men det kommer att vara värt det i slutändan. Gjort av med för mycket pengar har också mitt företag, nu är de i spartagen och en utlovad resa till en kund i östeuropa blir nog inte av. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Lite besviken.

När-man-klarat-teorin-belöning


Säg hej till till Betty från Moheda. Budgetalternativet till Hasbeens, men riktigt snygga och sköna. Lite högre än traditionella träskor, men inte löjligt höga. Två gånger inom loppet av en timma fick jag komplimanger för mitt nagellack. Av en vilt främmande snubbe samt en dagis-pappa. Det händer aldrig när jag har foträta sandaler...

Älskar den blommande årstiden!

img_8648 (MMS)

Älskar den blommande årstiden!


När kastanjerna blommar fyller två av mina...

img_6236 (MMS)

När kastanjerna blommar fyller två av mina bästa vänner år. Jag har alltid tyckt det är så fint att fira sin födelsedag under blommande kastanjer och syrener. Men om jag flyttar till södra Frankrike kan även jag fira min födelsedag när mina favoritträd står i blom! Detta sköna exemplar återfinnes dock på Djurgården.


Ett år sedan mamma dog. Eller som åttaårin...

img_3950 (MMS)

Ett år sedan mamma dog. Eller som åttaåringen uttryckte det "nu firar mormor ett år som död". Bilden är från minneslunden, Skogskyrkogården. Här finns hela min familj. Det är en märklig trygghet att veta var ens aska ska spridas.


Vårjackan och kavajen har fått stanna hemm...

Vårjackan och kavajen har fått stanna hemma pga kylan. Desto mer glädje gav beskedet om att min älskade kavaj-ikon får Polarpriset! Grattis Patti!


Den enas dröm, den andras mardröm...

img_2279 (MMS)

Den enas dröm, den andras mardröm...


Lost and found, fast inte riktigt

Nyligen tappade jag min snygga svarta kavaj. Döm om min förvåning när jag sedan inte hittade den, jag cyklade nämligen genast tillbaks, det var mitt på dagen och mitt i förorten. Jag trodde liksom inte att folk tog andras använda kläder. Det kanske inte folk gör, den kanske blåste bort. Eller så gör den kanske numera gör någon annan glad? Hoppas det. Det var ett reafynd, inte någt specellt märke, men den satt så jäkla bra. Jag letade efter en exakt likadan, men det enda stället den fanns kvar på var en webshop i Holland, portot skulle bli 25€, lite för dyrt för en relativt billig kavaj. Idag sprang jag på en skitsnygg kavaj på vårrean på MQ (som inte är någon direkt favoritbutik), dessutom följde den lilla gråa saken ovan med hem. Nu är jag med kavaj igen. Skönt. Svart så klart. Hej
Patti! Hennes Just kids ligger dessutom i handvärran och blir läst på diverse bussar och tåg.