Vab tarvar godfrulle!

img_0134 (MMS)

Vab tarvar godfrulle!


Röra

Jag är en organisatorisk idiot. Jag är skitbra på en massa saker men är lite dålig på att organisera mig. Jag skulle behöva en sekreterare. Undrar om jag ska be chefen om det i nästa utvecklingssamtal?

Ett annat sätt att ta sig fram...

img_0131 (MMS)

Dragen i pulka med favoritparaplyet i säkert grepp!


Ska man bli orolig?

img_0132 (MMS)

Vissa dagar krånglar allt! T o m pH-metern jävlas...


BenenTvå dagar efter ett löppass (joggingpass) får jag myrkrypningar i benen. Det enda som hjälper är att gå ut igen. Jag har blivit en endorfinknarkare.

Ååååhåhå tjejer!

Gårdagkvällen inleddes skaldjursgryta tillsammans med fyra fantstiska kvinnor på underbara Tiki room. Men när dessa tjusig blivande professorer och forskningschefer droppade av tog jag mitt pick och pack till söder för att åka hiss med Krister Henriksson (tro mig, den bilden har 15 år på nacken), och sedan hänga med fem oerhört coola proggbrudar. Lyckliga, lyckliga mej som har tillgång till så många olika sorters häftiga kvinnor! Och Krister Henriksson då ;)

Vet inte vad som hände men det känns som b...

Vet inte vad som hände men det känns som bluesen efter man har fött barn. I lördags åkte jag på mitt andra styrelsemöte på behandlingshemmet som mina föräldrar var med och startade. Jag vet inte om det river upp för mycket. Om det är för jobbigt att se sin barndoms idealvärld så totalt förändrad. Att inte kunna ringa mamma och prata om det. Att det är total hysteri på mitt jobb inför allt som ska avslutas innan jul. Eeeh och livet tar slut då? Allt som ska hinnas med privat. Och så ska jag försöka träna, vara social, umgås med min man, övningsköra, gå på möten, planera kalas, betala räkningar, vara en bra mamma, lämna tillbaka strykjärnet... Äh men vad i helvete, jag fattar precis varför jag mår skit. Så ut med staketet och sätta gränser och säga nej. Och ta ledigt på fredag. Och umgås med mig själv. Fy Fabian vad jag saknar egenhäng och sova.


KärVad jag gillar weekday. Slank in efter körlektionen (jaaa, äntligen tar jag körlektioner!) och köpte två Diana Orving-toppar i ljuvligaste viskos. Finfint samarbete där. Pillade lite på klänningen ovan också, inte Orving, men snygg som attan! Ö h t trodde jag att de skulle bli sämre av att bli uppköpta av HM, men än så länge tycker jag att de blivit bättre.

Det är sann kärlek, när ens man skjuter et...

img_0075 (MMS)

Det är sann kärlek, när ens man skjuter ett hjärta i väggen åt en.


Old schoolMin bror ska få en sån här tandborste, han kommer bli skitglad! Hela familjen fick fina tandborstar idag av en god vän,min hette förstås Nerd. Finns att köpa
här.

Teknikens under - gotta love it

1998 köpte min då blivande man och jag, vår första dvd-spelare, den kostade 6000 kronor. Det var så dyrt att vi var tvugna att ta den på avbetalning på ett år. Jag tjänade 15000 före skatt, det var alltså mer än en halv månadslön för mig då. Mer än dubbla vår hyra! Vi köpte den av en vän som precis startat eget och som alltid har varit känslig för vad som gäller teknikmässigt. Vilken grej det var med dvd-spelare, vi var helt kära i våran, fast det knappt fanns några filmer då ch de som fanns kostade skjortan. Vi har nött ut fyra spelare sen dess och idag köper vi en blu-ray-spelare OCH en 40 tums plasma-tv för mindre än de 6000 som -98 kändes som en förmögenhet. I o f s rabatterat, men av samma kille, det går fortfarande bra för honom.

Gulp! Insåg precis att jag är ansvarig för...

Gulp! Insåg precis att jag är ansvarig för ett forskningsprojekt som jag knappt har någon koll på. En annan person har gjort allt jobb och jag ska redovisa för mina chefer för att få mer pengar, men jag måste kolla med kollegan vad hen har gjort! Inte har jag delegerat något vidare heller. Hjälp, jag håller på att förvandlas till en parodi på min dåliga handledare!


Vi fick en japansk lönn förra året. Det fi...

img_0058 (MMS)

Vi fick en japansk lönn förra året. Det finns inget annat att äta på vår karga skogstomt, så de stackars rådjuren har varit tvungna att äta på den. Nu har vi burat in den i hopp om att den ska få bli större än en kvist till nästa år.


Jag vet inte hur jag ska tolka denna ordve...

img_0069 (MMS)

Jag vet inte hur jag ska tolka denna ordverfiering hos Amanda...


Boten

Boten mot ångest heter gå på möte, jag känner mig befriad från ältande och bittra tankar. En gulddag i the grannkommun, Kungen få på tafsen och eftermiddagslatten var perfekt! Sen kommer jag hem till världens underbaraste ungar och en döligt snygg man! Livet leker!