Lunchutsikt!

img_1051 (MMS)

Lunchutsikt!


Vaknar av att min åttaåring står böjd över...

Vaknar av att min åttaåring står böjd över mig och väser i mitt öra: Mamma om åtta minuter är klockan halv nio. Skrämmande.


Hehe

Känner mig så nöjd när jag ser Acnes nya skor. De är ju inte alltför olika vinterns nya favoriter från prime boots! Tån är banne mig lika fyrkantig. Gissar på en hög modell till vintern.

Met om KF

Alltså, kattfan äter tydligen inte för mycket. Hon är hungrig hela tiden, men när jag vägde upp hennes dygnsranson åt hon inte ens upp allt. Hon åt nog bra ovanligt lite innan. Hon vägde 2.6 kg innan kastrationen. Alltså bra mycket mindre än mina söner gjorde när de föddes.

Högerregeln

Eller vaddå högerregeln? Ingen följer den ju! Inte i Stockholm. Dumt, eftersom den är bra. Men Stockholmare är kanske inte alltid så smarta. Har fått rapporterat att den följs i Kalmar och Norge men inte i Edsbyn. Så kan det vara.

KF

Kattfan har äntligen blivit kastrerad. Men i utbyte mot denna lättnad har min lilla magra katt blivit så fruktansvärt hungrig. Hon äter, äter och äter. Och däremellan skriker hon efter mer mat. Hon skriker alltid högt och ljudligt, folk som ringer brukar fråga om det är en bebis på besök hos oss. Inget mesjamande här inte. Så hur gör man, när katten äter upp sin dygnsranson på ett par timmar? Och sen skriker så att man inte kan sova? Hon är utestängd från sovrummet men väcker mig ändå. Veterinären framhåller att hon kommer bli rund som en boll om man inte ransonerar. Bollkatt eller sömnbrist? Hmmm. Bollkatt it is.

min bak

Tre gånger har jag försökt skriva ett inlägg om svårigheten i att hitta sköna underbrallor. Anledningen till att det inte kommit upp är att jag velat illustrera det med en bild av min egen bak iförd ett par sk boxertrosor från Lindex. Jag har inte kunnat mobilblogga bilder, blogg.se krånglar och jag är för lat för att hålla på att trixa via datorn. Ni får leva utan en bild på min rumpa. Ja ville visa hur merparten av alla trosor sitter på mig, de åker upp mellan skinkorna och skär in något för jävligt efter bara ett par steg, trots "bra" modell och rätt storlek. Varför förväntas kvinnor vilja ha trosor som uppfyller ett eller fler av nedanstående kriterier
- string
- åker in mellan skinkorna
- sitter mitt på skinkorna, hårt så att det ser ut som om man har fyra skinkor

Jag har provat allt. Kedjornas egna: HM, NK, Åhlens, Lindex, Granit, Kapp-Ahl, Twillfit. Specifika märken: Frank Dandy, Björn Borg, Dim, Chantelle, Resteröds. Ni anar inte hur mycket pengar jag lagt ner på underbyxor. Men ändå ligger det i min troslåda inte ett enda par trosor, däremot åtskilliga par kalsonger. För se herrar vill inte ha saker som sitter upp i arslet på dem (åtminstone inte de flesta) så deras underbyxor är oftast mycket sköna och ibland riktigt snygga. Jag har även prövat rejäla tanttrosor, de tillhör dessvärre alltid till kategori tre (ovan) och går dessutom upp till naveln och det klarar jag inte av. Några som fattat att tjejer också kan ha kalsonger är American Apparel, mitt favoritmärke både vad gäller
bh-ar och underbrallor.

åka bil

blogg.se har krånglat i helgen och inget av mina mobilinlägg har laddats upp. Får se om det rasslar in en massa bilder längre fram. Att ta körkort lagom till en långhelg har varit kanon. Jag har kört motorväg, landsväg och grusväg. Och mer grusväg. Och lite med släp. Och så motorväg hem igen. Är också imponerad av att min man bara släppt tager och låter mig köra hela tiden, tror inte att jag skulle klara det lika plättlätt själv.

Det har varit en helt underbar minisemester! Barnen har badat i kalla havet och det har varit läge för glass mest hela tiden. Och det är en hel dag kvar. Herregud, vilken lycka.  

SMS-inlägg

img_4622 (MMS)


Att sitta i en bilkö suger dock alltid.

img_7368 (MMS)

Att sitta i en bilkö suger dock alltid.