sådär ja

Professorn som skulle läsa liccen har godkänt den och pliktexemplaren är skickade. Om tre veckor är jag alltså filosofie licentiat, peppar peppar. Nu håller jag på med alla exemplar som ska delas ut på instutionen, jag gör trettio i taget så jag är nog klar om några dagar.

Jag har köpt en avslappnings-cd för blivande mammor. Egentligen tycker jag att det är lite fånigt, men jag håller på att glömma bort att fokusera på förlossningen så nu ska jag lyssna, slappna av och försöka ställa in mig på det som är på gång. Dyr som satan var den. Det känns helt overkligt att vi ska få ett barn till, graviditeten känns mer som ett märkligt tillstånd. Men de sekunder som jag faktiskt fattar att det är sant så känns det skitspännande. Allt det jobbiga, det orkar jag inte tänka på, jag har grinat och oroat mig så mycket för det. Nu är det helt oundvikligt och vi får göra det bästa av varje dag. Jag ska till en psykolog och prata förlossningsdepression nästa vecka och jag har skaffat en sponsor som själv har barn och också haft förlossningsdepression, det känns som om jag förberett mig så gott jag bara kunnat, ja och så cd-n då, ha ha.

Sen är nionde månaden ganska smart, för man mår så botten att man riktigt ser fram emot förlossningen så att graviditeten ska vara över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback