Den där Murphy

Vilken underbar dag.
Den började med att jag hittade ett mail från chefen som skickat ändringar klockan fem igår, trots att jag meddelat honom följande "JAG AVSER ATT TRYCKA PÅ TORSDAG KVÄLL".
Jag tryckte inte igår kväll för jag ville att min man skulle titta på layouten. Sedan upptäckte jag en massa småfel då det skulle jag rätta imorse tillsamans med chefens ändringar. Och så skulle jag köpa papper.

 Åkte och köpte papper i morse, världens fulaste, mintgrönt. Ångrade mig och var gråtfärdig hela vägen till jobbet, samtal till min man som tröstar. Det kändes bättre, jag var as-stressad och klockan var tio.
Planen är att ändringarna ska var klara klockan 11, tryckning över lunch och sedan skicka innan 14. Ja ni har väl förstått vid det här laget att det inte rör sig om en riktig tryckning utan att vi gör snygga kopior på vår färgkopiator.

Klockan 11, nästan färdig med alla ändringar och då kraschar datorn.  Hittar inte datakillen. Inget går att återskapa.

Klockan 11, börjar om på nytt på en annan dator. Gråtfärdig. Gör om hälften.

11:30 Sparar tack och lov på backup plats för ha ha ha den datorn kraschar också.

11.30 Kastar mig över dator tre, gör klart, sparar en gång i minuten.

12:30 Skriver ut, artikeln blir jättekonstig, bestämmer mig för att ha den ändå, ful och konstig, spelar ingen roll. Får hjälp att programmera kopiatorn. Skriver ut ett ex, tittar igenom, fel bilder! Fel numrering! Inget stämmer. Kollar originalet, Nehäpp, inget stämmer. Skriver ut ett nytt ex, fortfarande fel, fast det ser ut som det ska på datorn.

13:00 Byter till första krasch datorn som nu fungerar. Skriver ut, det blir jättefint, skriver ut artikel också, ser bra ut.

13:30 Programmerar kopiatorn igen, skriver ut ett ex, det blir bra. OK, hinner man skriva ut tjugo ex innan internposten går, svar nej. Jag får lägga dem på lådan själv på vägen hem, inga problem. Skriv ut nu då.

14:30, har skrivit ut femton ex, då kommer gubben som är chef för hela instutionen och säger att jag får inte skicka något alls innan han läst det, sådana är reglerena och jag säger bara TACK till mina fantastiska handledare som inte berättat detta för mig.

Nu är klockan kvart över tre, jag ska åka och hämta herr lillplutt på dagis, de första tjugo exemplaren som ska skickas till andra universitet är tryckta, resterande hundra gör jag på måndag, nu ska jag vara ledig hela helgen.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback