brorsan med båtbenet

Tro på fan om inte lillebror brutit båtbenet (sitter i handen) stackarn. Jag tänker förstås bara på mig själv och min flytt. En gubbe minus, jaha de där kompisarna till honom som skulle hjälpa till då. Mja, vi får se. Shit, säg inte "vi får se" till ett kontrollfreak. Aaaarrrghh. Den ena kanske ska bort och den andra, ja den andra ska på bröllop, det visste jag redan. Finns det någon tredje tro?

Okej, lugna ner sig lite, ringa mamma, hon känner en miljon snajdare, det löser sig nog. Min man har en bror också, och en riktigt bra kompis, det räcker med en av dem, en av brorsans polare och en snajdare så löser det sig. Tålamod, lugn och fin. Själv känner jag mig lite småkass med bidraget, de är ju så struliga i min familj. Och mina kompisar har flyttat långt bort, till norrland och till Danmark. Själv är jag klent byggd, har åtminstone packat fem kartonger idag, bara fyrtiofem kvar.

Svarta Birkenstock blev det förresten, de är sköna, återstår att se om de ger skavsår. Tjejen från makens jobb ringde aldrig, så nu får jag vässa mig på nytt inför morgondagen, men inte nu, nu ska jag sova. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback