Vet int

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nuförtiden. Jag kan inte blogga från jobbet och av någon anledning går det inte att blogga från iphonen, bara kommentera. Kanske med en annan blogmotor? Jag flyttar lätt i så fall. Nåja, mamma är sjukare och mannen är deprimerad. Jag är trött som ett ras på kvällarna och orkar mest glo i andras bloggar. Jag har läst en hel del. Fick tag på Hermann Hesses stäppvargen och även om själva huvudspåret inte är omodernt så är den så...tråkig. Jag orkar inte riktigt med tråkiga böcker just nu. Har funderat på att köpa hem Främlingen av Albert Camus i nyöversättningen och Äcklet av Sartre, men det kanske är så att de här böckerna som jag tyckte var fantstiska som ung bara är pretto och skitbooooring? Imorgon vabbar jag en kräksjuk tre-åring så då kanske blogglusten kommer tillbaks? Puss på er så länge!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Läs nåt roligt istället! :) Katarina Mazetti, Mitt liv som pingvin, kanske? ;)

Postat av: adrenalin

Är den bra? Jag såg den idag och tänkte att henne gillar ju jag! Det jag köpte var Siri Hustvedt - Vad jag älskade och Carlos Ruiz Zafón - Vindens skugga. Inget går upp mot lite pocketshopping när man är uttråkad :)

2010-03-08 @ 20:59:44
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Yvonne

Vindens skugga är kanon! Och mitt liv som pingvin är rolig, OCH intressant! Testa! :) Krya på er!!

2010-03-09 @ 12:21:51
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: adrenalin

Lovar att ta Pingivinen nästa varv! Jag måste säga att Stäppvargen tagit sig, så den kommer bli utläst. Barnen har blivit mutade med praliner, antingen kräks de eller så blir de bättre ;)

2010-03-09 @ 14:09:19
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Krya på er. Jag gillar att läsa om er vardag.

2010-03-09 @ 21:36:01
URL: http://allaharenbok.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback