Kakel

I badrummet har vi en mintgrön intitutionsrand, dvs helt vitt med en enda vågrät rad av kakel-i-ansiktishöjd-i-avvikande färg. Mintgrönt. Inte rosa, det hade varit värre.

Man kan ju ta och sätta kakeldekor över det där mintgröna har jag tänkt nu i ett och ett halvt år. Vi får väl se om det blir av. Kakeldekoren tänker jag köpa på
Kungsfärg.

Kommentarer
Postat av: kretiochpleti

Kommunalranden!

Vi ska få en sådan, nu när de ska renovera, och man FÅR inte välja bort den! Man får välja om man vill ha plastgolv eller laminat, eller till och med trä, man får välja om man vill ha badkar eller duschkabin, vi ska ha en omröstning för om man vill ha elspis eller gas, men man slipper inte kommunalranden.



Varför är den så satans viktig?

Postat av: adrenalin

Ohh, vad väljer du? Aprikos måhända? Eller rosa? Om jag under pistolhot hade varit tvungen att välja själv hade det väl blivit blått. De är väl fortfarande i någon ful flammig variant antar jag, inte snyggt hel-enfärgade i mörkblått som jag hade kunnat leva med, eller tom klarrött, turkos, illgrönt, vad som helst utom softad pastell. Man anar en upphandlingsmiss någonstans, kanske kakelmaffian är inblandad? Märkligt att man ska behöva köpa vit kakeldekor för att täcka över skiten. Skönt att få orera över detta ilandsproblem en lördagmorgon!

2009-01-31 @ 08:15:58
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: kretiochpleti

Enfärgat blir det visserligen, men de har verkligen hittat de allra fulaste nyanserna som finns. Provplattorna (som förövrigt ska vandra runt mellan grannarna, du kan ju gissa hur bra det fungerar) var så fula att jag inte skulle bli ett dugg förvånad om hela renoveringen försenas för att de inte hittar ett företag som producerar något så fult.

2009-01-31 @ 23:29:06
URL: http://kretiochpleti.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback