skit skit

Lillplutten skriker och jag är stressad som fan. Jag ska gå på möte ikväll och mitt hår är flottigt och jag luktar matos. Det är väl inte hela världen, men jag har inte varit på möte sen i december och jag kommer få massa kramar och det är inte kul när man luktar apa. Jag har badat idag, men jag sket i att tvätta flotthåret, sen ställde jag mig och stekte mat för att jag och en annan mamma ska gå och åka pulka efter dagis. Jag vill alltså inte behöva laga mat när vi kommer hem - det är bättre att allt är klart när vi kommer innnanför dörren. Därav matoset. Som jag inte hinner tvätta av mig.

Så jag luktar äckligt och dammråttorna ligger i hörnen och jag vet inte hur man prioriterar. Men mest handlar det nog om att jag är orolig för att det ska vara pest för min man att vara ensam hemma med två pluttar, han har ju liksom ingen tutte att stoppa i munnen på lillplutten när han vrålar...
Jag borde kanske pumpa ut lite, men jag hinner faktiskt inte så det får bli ersättning för lillkorven ikväll. Guud vad jag håller på, jag ska bara vara borta i lite över två timmar. Det går säkert finfint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback