Chefer, tvättmaskiner och annat tjafs

Vår tvättmaskin är för stor för vårt minibadrum, det har ni hört säkert tusen gånger. Men efter att ha släpat tvätten i en jättestor resväska varenda helg hela hösten så fick jag nog. Det tar mig 10 min att gå till tvättstugan vilket känns lätt hysteriskt även om tvättsutgan i sig är jättefin, stor och bra på alla sätt och vis. Imorse släpade min man in tvättmaskinen i badrummet och strax ska jag dra igång en 60-tvätt som ska hängas här hemma! Perfekt att göra när man rättar sin lic.

Jepp, fick tillbaks liccen från biträdande chefen igår, honom kan man nämligen lita på i nästan alla lägen, så nu ska justeras. Han är bra på engelska, dessutom föredrar han torr vetenskapsengelska och det gör jag med (okej inte hur torr som helst).

Och den andra chefen då? Jag har inte hört något, mailservern är nere sen igår, men jag tror inte att han rättade peket på flyget som han sa. Projekt mailbombing börjar nu! Drömde i natt att instutiones mest stinkande (bokstavligen) kille stod och jobbade på min egen arbetsstation och vägrade flytta på sig. Jag blev helt vansinnig och skrek helt horribla saker, men lyckades till slut få bort honom. Sjukt.

Jag ska inte låta dum-chefen dominera mina tankar, bara ta det lugnt och göra mitt (skriva, ta fram mer resultat samt mailbomba) så löser det sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback