min nya telefon har kommit...

..men eftersom jag bor i förorten måste jag gå 25 minuter för att komma till utlämningsstället, enkel väg. Ska jag åka kommunalt tar det ännu längre tid, nämligen 34 minuter, enkel resa, hem skulle det sedan ta 39 minuter. Observera att jag inte bor vid jordens ände, utan i en förort i stockholms kommun, längs med en tunnelbanelinje.

Kommentarer
Postat av: Peter

It's the price you pay. Bor själv ännu längre ut. Se det så här: Lägga över en timme på att hämta en telefon? Icke. Gör det TILLSAMMANS med andra ärenden, eller ännu hellre, gör tre andra saker samtidigt som bara kan betecknas som lyx. Typ: ta en långvända på bibblan, gå simhallen (om sådan finnes) eller (för du är ju tjej) skaffa dig nagelförlängningar. Ta en pilsner o en pizza i splendid isolation o flörta med pizzakillen. Eller whatever. Du kommer nog på nåt :-)

2006-01-24 @ 20:12:15
Postat av: adrenalin

Jag ska inte gnälla för jag har någonstans att bo, men när det är kallt och jävligt är det trist att gå. Jag gjorde gärna andra ärenden samtidigt som jag hämtade telefonen, men det utlämningsstället har absolut inget annat än en sunkig pizzeria i närheten, sen är det bara skog. Men vaffan jag får väl gå dit & flörta, rättigheter har de inga ha ha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback