äntligen...

Äntligen fredag, sonen har fått en full pippi-mundering nu och ville inte ta av sig den när han skulle sova. Ser fram emot att se vad hans farfar säger när han får se sin sonson utklädd till flicka haha. Han nästan flippade över att lillplutten hade en bebisdocka förra året, kul kul. Svärfar kommer två gånger om året och svärmor max en, de dyker eventuellt upp inom de närmsta två veckorna, men det är osäkert, som alltid. Vi får veta sist.

Annars har jag haft en bra dag med möte med terapeuten på morgonen, följt av ett seriöst snack med chefen vid lunch - och, ja, det går att publicera projektet ändå, vi får vinkla om lite och göra lite fler försök, men det kan bli doktor av mig ändå. Den här krisen har jag hanterat mycket bättre än den i september.  Eller rättare sagt, jag tog tag i problemet direkt så det hann inte bli någon kris.

Jag har också hunnit med ett möte samt ett power-yoga-pass, och jag undrar vad det var som skulle föreställa power? Tacka vet jag vanlig hederlig hatha-yoga, det är både mer ansträngande, mer dynamiskt och mer avslappnande. Men kul var det att se vad de gör på sina pass.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback