Inte bra

Jag mår inte bra. Vare sig fysiskt eller mentalt. Influensan går aldrig över, inne på tionde dagen nu. Jag har inte kunnat springa och det känns inte heller bra. Ångest har jag en del och känner mig smått gråtfärdig hela tiden. Inte är det PMS heller. Jag vill bara krypa ner under ett täcke och gömma mig. Det känns som att det inte finns något andningsutrymme. Jag blir galen på barnen och när jag har egen tid sitter jag ju för fan bara framför datorn. Ja men visst. Mamma är ju sjuk. Det kan ju var det som skaver. Det kan ju var därför jag bara vill handla/äta/surfa/sova. Men hur gör man då? För att få ur sig det? Jag vet inte, jag är skitdålig på att hantera ångest.

Kommentarer
Postat av: R

Pratar med någon? Med någon som vet vad det handlar om? Så tankarna kommer ut istället för bara snurrar omkring inne i huvudet? Tänker på dig!

2008-10-21 @ 10:02:48
Postat av: Sonja

Ja allvarligt, du måste spy ur dig och älta tills kroppen blir alldeles matt. Tills allt annat än den egna ångesten blir sköna avbrott.

2008-10-21 @ 13:51:25
Postat av: adrenalin

Tack för fina ord, rara ni. Det är bättre idag. Sak vara bättre på att prata och inte kapsla in. Jag har ju folk som det går att prata med ju.

Postat av: R

Skönt att det är bättre! Du är STARK som tar tag i det med dina verktyg. Kram

2008-10-22 @ 12:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback