stygga man

Min bästa kompis, som verkligen dubbelarbetar, hemma  - obetalt och på sitt jobb - underbetalt, ringde. Jag jobbade sent och min man svarade "nej hon jobbar och jag är helt själv med barnen, jag har städat, lagat mat och tvättat två maskiner tvätt". Rub it in, stygga man. Det är henne jag ska skicka "bitterfittan".

Kommentarer
Postat av: Ny kula

Ja skicka!! Jag skickade till min kompis som verkligen är i behov av jämställdhet, och hon har lovat att läsa. Får se hur det går.



Ses snart?

Kram

Postat av: adrenalin

Ha ha! Ja, ses snart, jättegärna, jag hör av mig på något mer privat sätt! Kram

2008-05-21 @ 22:10:01
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Sonja

Men det är så svårt, jag har också såna vänner... Och jag får ofta känsla av att bara ställa till det, att spela ut dem mot varandra när jag peppar...

2008-05-22 @ 14:33:10
Postat av: adrenalin

Jag ska tänka på det, att inte spela ut dem mot varann, det vill jag absolut inte. Men hon är så otroligt bitter, sitter med massor av psykosomatiska symptom och när jag säger att hon borde be sin man om lite egentid, att gå och simma, gå på akupunktur eller massage eller vad som helst, så svarar hon trött att all egentid går till hennes man, det finns inget utrymme för henne. Det gör så ont så att det skär i mig.

2008-05-22 @ 18:47:37
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: adrenalin

Nyss fyllde hon år, jag frågade om hon fick sovmorgon. Mja, barnen kom ju in vid sju. Mannen hade inte ens masat sig upp för att göra en kopp kaffe till henne.

2008-05-24 @ 20:52:05
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback