niki

nikiJag blev sugen på en ny parfym, jag skaffade ett par doftprover och föll för Gucci II. Efter ett tag insåg jag att det är för att den påminner om en parfym som jag fick/"lånade" av en kompis mamma när jag var 19-20. Det var en miniflaska av en parfym som lånat namnet av Niki de Saint Phalle, konstnärinnan ni vet. Flaskan gick upp min väska sen luktade den alltid av parfymen. Måste varit en ganska bra tid eftersom jag får positiva associationer. Sen då, söker på underbara internet och visst, NdSP-doften finns fortfarande! Nu är jag sugen på att köpa en liten flaska från strawberrynet för att verkligen kolla om den luktar som jag minns den. Den är så jäkla dyr men de har en 6ml flaska och det räcker ju för att ta reda på om man gillar den, annars slår jag nog till på gucci II.

Frågan är hur det är att shoppa från strawberrynet.com? Åker man dit på tull? Jag brukar bara shoppa från engelska sajter för att slippa åka fast i tullen. Jag köpte dermalogica från
jersey beauty company, men fattar inte om jag kan åka dit i tullen, jag har inte fått grejerna ännu så det blir en överaskning. De skickar VAT-fritt till england, betyder det att jag i sverige kan åka på moms? Jag fattar ingenting. Så om någon handlat från strawberrynet och vet hur det funkar vore jag glad!

Kommentarer
Postat av: kribz

jag har aldrig varit med om någon extra utgift när jag beställer från england. från usa är det dock risk med tullavgifter. de tar stickprover vad jag vet, så du kan ha tur. en del webshoppar kan vara snälla och skriva på paketet att det är en gåva, då slipper du förmodligen betala tull.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback