kräfta

Jag är hemma igen! Och det är två och en halv vecka kvar av min semster. Hur bra som helst! Det har varit underbart att vara på landet, och det har väl inte undgått någon att vädret har varit jävelfint? Jag har solat så att jag är knallröd idag, det är iofs mindre bra, men det är skönt att inte behöva ha så mycket kläder på sig. Trots att jag är gravid gillar jag att vara varm och svettas. Konstigt. Bävar redan för vintern men ska sluta tänka på det och njuta av att det är varmt idag.

Min kompis kom på besök med sin dotter som är 6. Kul förutom att jag faktiskt bara är tokig i mitt eget barn, alla andras är jäkligt gnälliga och påfrestande. Höll masken så gott jag kunde, men blev pissed när hon inte kunde låta bli katterna som gömt sig under soffan. Låt bli katterna, de blir stressade. Varför det? För att de inte är vana att bli förföljda. Är det något med flickor och katter eller? Min systers döttrar är likadana, förföljer katterna och ska kånka runt dem fastän de lider järnet. Hur kul är det att gosa med någon som spjärnar emot?

Vi var på Kolmården, jag grinade som en galning under delfinshowen och var mycket lycklig över att få sett tigerungarna. Safari blev det också, fem pers i en kokhet bil, precis som i tropikerna om man bortser från tallarna och granarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback