svett och hormoner

Är nog lite hormomstinn, har hittills idag blivit irriterad på följande:
-Dagispersonalen som kör med oss och vill att vi ska ha lillplutten hemma fast han är frisk. Hade 37.4 igår morse, med långkalsonger och hela kittet, förmodligen rusat runt som en galning, sen ingen feber alls efter att ha blivit hämtad. Han fick stanna på nåder idag.
-Linda Skugge som dissar unga feminister.
-Prefekten som sagt idiotsaker, har dock lugnat ner mig och tror att han var bitter och ironisk, ska fråga när humöret lugnat ner sig ytterligare.
-Två puckon på tunnelbanan som inte kunde avgöra vilket band som är bäst: Red Hot Chili Peppers eller Smashing Pumpkins, duh, hur kan man ens göra en jämförelse?
- Mina kolleger som bara drar iväg för att fika utan att fråga mig om jag vill följa utan lämnar mig mitt i städningen av vårt skrivrum.
-Min närmsta kollega som hjälper en annan grupp att städa så jag får ta hand om tidigare gruppmedlemmars skit själv.
 
Ja jag inser att det säkert rör sig om hormoner, men just nu kan nästan alla dra åt helvete och jag vill bara grina. Har gömt mig på kontoret som hör till kursen och tänker inte hjälpa till på ett tag. Duger jag inte som fikakompis så duger jag inte som städpartner. Dessutom skolkar två tjejer, de som är mina närmsta polare och det är jag också sur på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback