Mjuk

Ni vet när man känner sig sådär härligt avslappnad och harmonisk? Nar man har ett lugn inom sig inget kan rubba, man bara njuter av att finnas till och allt är underbart. När man faktiskt, om någon skulle fråga, helt ärligt skulle kunna tacka nej till en massage. Bara för att man redan känner sig totalt avslappnad och utvilad. Så Känner jag mig inte just nu.

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Nämen, åh...jag som trodde det när jag började läsa. Men jag vet precis hur du menar. Och hoppas att det kommer en sån stund för dig...det gör det säkert! När vet man aldrig i förväg...

Postat av: adrenalin

Förlåt, jag kunde inte låta bli. En som är väldigt avslappnad däremot är mamma, hon sover mycket djupt nu, utan en rynka i pannan. Hon reagerar inte på beröring eller ens när de vänder på henne för att tvätta henne. En ro har infunnit sig i det där sjukrummet, jag tror vi alla väntat på. Nu kan det inte vara långt kvar. Det är kanske bra att det drog ut på tiden, jag har fått tänka igenom en del saker. Men det har varit väldigt jobbigt att inte få gå in i nästa fas.

2010-05-15 @ 20:22:30
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Yvonne

Jag vet precis hur det känns det där...känner igen allt du skriver...Kram!

2010-05-15 @ 23:08:03
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback