Begravning

Idag har vi mammas begravning. Lilla killen får vara på dagis, stora bestämde sig igår för att han ville följa med trots allt. Jag tänkte att jag skulle skriva något om mamma, men min man har redan skrivit en väldigt fin kärleksförklaring på sin filmblogg - här. Bilden är från mammas år som mods. Hon var ganska hög, he he. Den finns med i den fantastiska boken Mods Stockholm 1964-1967. Jag har både hatat och älskat den bilden. Hatat eftersom hon är så gräsligt hög. Älskat för att det var min mamma. Min mamma var intensiv och jobbig ibland, men hon var också skratt, kärlek och prat. Jag saknar redan allt med henne. Men jag är tacksam att jag fick tillbaks henne i mitt liv, att vi redde ut all skit och att det bara fanns ömhet och kärlek på slutet. Idag kommer vi bland annat spela Daniel Johnstons "True Love Will Find You In The End". Och så var det, den sanna kärleken fann henne till slut. Inte i form av en man utan i form av barn, barnbarn, vänner och familj. 

Kommentarer
Postat av: Amanda (Alla har en bok)

Jag gråter.



Älskar bilden på henne. Den har drag av ett rennässansporträtt. Själen syns.

Postat av: adrenalin

Jag gråter varje gång jag läser texten. Och jag har gråtit idag, massor. men oj vad mycket fina saker vi har fått höra om vår lilla mamma, det har varit mycket kärlek idag.

2010-06-08 @ 21:26:53
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Louise

Jag är ledsen att din mamma inte finns längre, men glad att det finns ljusglimtar.



Kram!

2010-06-10 @ 13:46:22
URL: http://19830425.blogspot.com
Postat av: Rebecka

Jag gillar också bilden jättemycket. Är så ledsen att du behövde ta farväl av din mamma, nu, jag önskar innerligt att du hade fått ha kvar henne länge länge. KRAM

2010-06-10 @ 20:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback