Svärfar

Svärfar ringer igår och kräver att få veta när disputationen ska ske, vilken tid och var och vilken tid festen är. Så att de kan planera för hur många dagar de ska vara här. Inte ett grattis, inte ett hur har det gått, inte behöver ni hjälp med något, inte någonting. Jo de ska tydligen installera en ny panna på tisdag. Jahaja. När jag tog licetniatexamen frågade min svärmor om jag verkligen hade skrivit avhandlingen själv, för hon visste inte att jag var så bra på engelska. Då kom de inte ens och tittade på försvaret. Bitter? Jag? Ja så in i helvete. Maken vill inte att de ska dyka upp alls, jag förstår honom. Men he he he, jag har makten över bordsplaceringen. Perfekt för en min passiv-aggressiva sida!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ja fy fan. Folk som inte ställt en en enda fråga på två år skriver jag av.

Postat av: adrenalin

Ha ha ha, helt rätt! Men, hur gör du med "måste"-människor? Svärisar kommer man inte undan eftersom de är farföräldrar till ens barn...

2009-09-27 @ 19:12:48
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Yvonne Glasöron

Placering under bordet, kanske? ;) Jag är impad!! :-)

2009-09-27 @ 19:50:17
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: adrenalin

Under bordet, det vore något! Min man har bett att få sitta så långt bort från dem som möjligt. Det ska vi ordna! Det som är hemskt är att min man har en bror som är deras lilla gullegris, de är jämt hos honom och rensar i hans trädgård, vaktar hans barn osv osv. De var precis här och hjälpte brorsan att installera en panna men de hade inte tid att komma och hälsa på sina barnbarn som de inte sett på nära tre månader. Jag är så less på de här ytliga självupptagna människorna så att jag kräks. Jag skällde ut dem för ett år sedan när de hade varit och hjälpt min svåger med något av hans projekt men inte ens hade tid och komma och äta middag med oss trots att det var min mans födelsedag. Då skärpte de till sig i några månader, men nu är vi tillbaks i samma snurr igen. Idioter!!!

2009-09-28 @ 09:41:37
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback