Pirr pirr

Jag är nervös inför morgondagen. Det är väl helt normalt antar jag. Ett nytt område. Nya kollegor. Nytt labb. Nytt allt. Ska man ha matlåda? Ska man ha birkenstocken med sig? Finaste labglasögonen? Känner mig lite som när jag började ettan. Bilden pappa tog utanför porten sitter för alltid på näthinnan. Bilden som säger allt men ändå ingenting. En av tiotusentals små ettor i augusti 1977. En liten mager flicka. Vita knästrumpor, blå kjol. Gul tröja. Ny röd väska i PVC. Snedbena, flygigt hår. Glad-nervös. Det är precis vad jag är inför morgondagen. Glad-nervös.

Kommentarer
Postat av: Stycket

Det kommer gå jättebra och alla kommer tycka det är roligt med en "ny flicka i klassen" och du kommer vara mest poppis och alla kommer vilja sitta jämte dig på fikat! Så är det alltid :-)

Postat av: Rebecka

Lycka till!! Det kommer gå jättebra!

2009-11-30 @ 18:30:14
Postat av: Anonym

Tackar! Jag har fått introduktionsprogrammet nu, det verkar jättespännande! Hoppas alla vill sitta brevid mig och att DE håller låda!

2009-11-30 @ 18:49:15
Postat av: Zionezze

Åh så spännande! Lycka till!!!



Med ca 20 olika arbeten bakom mig kan jag avslöja att alla är super-förvirrade de första två veckorna, man fattar ingenting! Men det ger sig med tiden, allt eftersom kommer man in i jobbet, jargongen och blir en i gänget. Ta det bara lugnt och försök slappna av!

2009-11-30 @ 19:56:14
URL: http://zionezze.blogspot.com/
Postat av: Amanda

Å vad spännande!

A change is as good as a rest.

Gör inte som jag på min senaste fastanställning bara:

Bästa kollegan/kompisen:

"Vi var allvarligt oroliga att du var sinnesrubbad. De två första veckorna sa du INGENTING. Men sen gick det inte att får stopp på dig."

2009-11-30 @ 21:56:52
URL: http://allaharenbok.blogspot.com/
Postat av: adrenalin

Tack snälla! Jag försöker slappna av, pejlar av folk just nu. En kvinna kastade sig över mig och baktalade folk och jobbat och svärmor direkt...

2009-12-02 @ 18:21:20
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback