funktion

Ända sen jag började springa har jag hört talas om olika fantastiska material som ska andas och dessutom transportera fukten från kroppen till utsidan av tyget. Jag har upplevt att de flesta funktionsmaterial förvisso andas, men det där med fukttransport har känts som rent båg. Det har mer känts som om kläderna har bra uppsugningsförmåga, och inte blir så kalla när de är blöta som t ex bomull blir. Tills jag fick en tröja från GORE. Snacka om fukttransport! Tröjan var torr på insidan och helt blöt på insidan utsidan. Det finns tydligen riktiga funktionsmaterial! Men smakar det så kostar det. Tur att jag fick tröjan i present, jag hade aldrig betalat så mycket själv.

Kommentarer
Postat av: Zionezze

Maken använder enbart Gore..... Ett helt grymt märke! Har du kommit så långt än att du springer i tights? Ska tydligen oxå vara kanon, ser dock lite fjantigt ut....

Postat av: adrenalin

Gore är fantstiskt! Dyrt bara... Jodå, jag springer i tights och skäms inte ens längre. Men i början tyckte jag det var jättepinsamt. Nu har jag fyra par för olika väder och vind!

2009-11-09 @ 15:36:22
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback