Bättre

Efter förra helgen var ju den här damen som en urvriden trasa, men den här helgen har varit bättre minsann! Filmkväll både fredag och lördag, sovmorgon och relativt lugna barn. Kan bero på att lilla hade 40 grader och faktiskt satt still i långa perioder. Nu har stora åkt till en kompis, detta på iniativ av komoisens goda moder som dessutom tog bilen och plockade upp honom. Enda smolket i bägaren är att min man har haft svårt att andas i flera dagar och nu sitter på akuten. Av alla saker som kräver förändring är mitt behov av körkort ett av det mer akuta. Att inte kunna köra sin man till akuten, att inte kunna köra sina barn till kompisar, att inte kunna åka och storhandla...det är rätt handikappande. Nu vet jag att jag kan spara ihop pengar, jag bevisade det för mig själv när jag sparade ihop pengar till festen, då går det att spara ihop till ett körkort.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skaffade mitt för två år sedan och det är bannemej en prestation älskad på samma nivåer som barnen. Men jag tog intensivkurs, råbra. Kan du köra med mannen din?

Postat av: adrenalin

Jag har haft massor med fixa idéer kring körkortet och min trafikrädsla, men de håller på att ersättas av total frustratioooon! Övningskörning i vinter /vår förljt av intesivkurs i sommar skulle var grejt! Kan köra med mannen, men vi har automat så jag måste lära mig växla annorstädes. Men min bror kanske kan tänka sig att ställa upp om jag bara lärt mig köra hyfsat innan. Jag känner mig jäkligt taggad! I värsta fall lånar jag en del av pengarna, motivationen finns verkligen.

2009-11-02 @ 20:03:47
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback