Ptsdag, ptsdag

Dina pengar kommer väl på tisdag sa ekonomikillen och la mina papper i utkorgen. Förra fredagen sa han det. Tisdag är passerad med råge. Inte en spänn i sikte. Vi har det fiffiga systemet att vi får lägga ut pengar själva när vi ska åka på konferens eller andra resor i tjänsten. Vi får även lägga ut när det ska köpas champagne + alkoholfritt + snacks när en kollega disputerar. Tyvärr dröjer det ofta (alltid) väldigt länge innan pengarna dyker upp igen. Oftast får man vänta mer än två veckor. Jag vet inte var den felande länken finns, hos vår ekonomipersonal eller hos ekonomiavdelningen centralt. Är jag bara en surf***a erller är 14 dagar helt normalt och jag jan ta och lugna ner mig ett par hekto nu och prata med små bokstäver tack?

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej en utgift är en utgift. Klart de skall betala skiten. Det är ju för fan skam att ni skall behöva lägga ut egna pengar till att börja med.



KVITTOREDOVISNING! Så gör vi, få pengarna ihand, redovisa utgifterna, ge tillbaka det som är kvar. No probs.

2009-02-10 @ 09:39:29
Postat av: Rebecka

Ibland har jag fått vänta 7 dagar, ibland har jag fått vänta till nästa lön och så kör de ut det då (resor osv), men de flesta gångerna (dricka, snacks o dyl) brukar det bara ta tre dagar ungefär! Hojta på du!

2009-02-10 @ 09:53:18
Postat av: adrenalin

Jag har undersökt vad som egentligen händer med kvittona idag. Först lämnar jag in kvittona till Ekonomimänniskan som sen ger dem till min biträdande handledare. När biträdande har kvitterat (vilket han svär att han gjort) så ger han dem till prefekten för godkännande. Prefekten hittar jag inte så han har väl glömt dem på sitt skrivbord, häpp. Jag antar att han ska lämna tillbaks dem till ekonomimänniskan som sen ska skicka dem till huvudekonomikontoret. Inte undra på att det tar 14 dagar, det är ju rena jäkla USSR. Jag ska skälla på prefekten när jag hittar honom, det här är INTE OK.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback