Nya jobbet

Hur var nya jobbet undrar Amanda. Det verkar bra det mesta. Jag pejlar av folk just nu, ser vad det är för typer. De tycker nog att jag är tyst och introvert (tvärtemot hur jag var på intervjun ha ha), men jag behöver ligga lågt i början. Jag har i alla fall upptäckt att det är två mindre avdelningar som slagits ihop, så det är lite gnissel. De håller masken men man märker ändå att det är grupperingar. Det kan bli läskigt tyst kring fikabordet. Jag blir störd av tystnaden, men kanske ska njuta? En tant kastade sig över mig och berättade alldeles för mycket om sig själv. Sen berättade hon hur sjuk hon varit, hur dåligt hon premierats för sin utbildning (gymnasieingenjör gubevars) och hur mycket hon jobbat över gratis. Hå hå ja ja. Hon har ett hatobjekt märker jag, stör sig över allt han gör men verkar inte våga säga det till honom. Jag tror att man hoppas att lite nytt blod (jag) ska kunna råda bot på gnisslet. Jag gillar chefen i alla fall, det är ganska viktigt. Och alla ger mig ett väldigt bra bemötande, vänligt och hjälpsamt. Jag har eget kontor, med utsikt (jag ser ditt jobb Rebecka!) och det är fart i elementet så jag slipper frysa. Det är hygglig flex, det passar mig som har svårt att komma upp och iväg. Kan jobba lite senare ett par dagar i veckan efter behov. Just nu går jag mest runt och kör introduktion på lite olika ställen. Har fått en lista med folk jag ska ringa och beställa tid hos för att få intro. Vidare läser jag på lite om arbetområdet. Det är inte så avancerat, men mycket att tänka på så det ska väl kunna stimulera mig. Det ingår en del praktiska moment som verkar roliga. Och en del resor. En av mina kollegor har precis åkt utomlands för att vara med på en uppskalning, spännande! Jag kan inte blogga på jobbet tror jag, svårt att fråga när bloggen är hemlig ha ha.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Låter väldigt bra i stort. Jag menar, fungerande element! Bara en sån sak.

Postat av: adrenalin

Ja och idag har det kännts ännu bättre. Slappnat av lite mer. Kollat mer teori och bokat in en del praktiska moment. De yngre tjejerna sa helt spontant att man skulle hålla sig väl med skitsnackartanten, annars snackar hon skit om en. Det hade jag tippat på jag med, ha ha!

2009-12-04 @ 18:22:58
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: adrenalin

När jag stänger dörren blir det nästan för varmt...

2009-12-04 @ 18:23:33
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Rebecka

Vad kul, då kan vi vinka till varandra! Skitsnackar tanter finns på alla jobb, det gäller ju bara att inte låta dem äta av ens energi. De brukar ge sig när de inser att man inte blir deras allierade. KUL att det verkar ok i alla fall! Kram

2009-12-05 @ 22:22:53
Postat av: adrenalin

Vi kan blinka morsekoder! Fast ringa kanske är lättare? Skitsnackare ja, de finns alltid på alla jobb, jag låter allt rinna av mig som en gås!

2009-12-06 @ 15:49:21
URL: http://adrenalin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback