Min blogg och andras bloggar

Det är ett visst dilemma i att läsa en blogg som tillhör någon man är bekant med. Har hittat två bloggar som tillhör ytliga bekanta. Den en är en tjej som har haft barn på det gamla dagiset. Vi är "vänner" på facebook och ibland lägger hon upp länken till sin blogg. Vi är dock så oerhört olika att jag inte ens orkar läsa hennes blogg, så det spelar ingen större roll. Den andra känns det mer som ett dilemma att läsa, det är en mycket godhjärtad människa som har barn på nuvarande dagiset. Hon har råkat ut för ganska jobbiga saker under hösten som hon bloggat om. Ska jag ge mig tillkänna? Det känns smetigt att klappa någon man knappt känner på axeln och visa sitt deltagande. Samtidigt känns det ännu snuskigare att hålla på och läsa utan att berätta att man gör det. Enda gången jag stött på henne på sistone var hon inte ensam så jag tog inte chansen. Nästa gång då.

Kommentarer
Postat av: Blaskagg

Jag skulle inte säga det.

Postat av: kretiochpleti

Jag skulle nog inte heller säga något.

Kanske försöka hjälpa till om det var möjligt och sluta läsa bloggen om jag kände mig hemsk på något sätt. Men inte för mer än ett par dagar!

2008-10-29 @ 17:33:04
URL: http://kretiochpleti.blogspot.com/
Postat av: adrenalin

Hmm, där ser man. Jag känner mig i alla fall som en peeping tom...

2008-10-30 @ 14:30:22
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej :)

Vill du få ett gratis presentkort på 150 kr hos KICKS eller Make Up Store? Bli medlem på denna sida och börja samla poäng: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139871



OBS! Det är viktigt att du använder just den där länken, du hjälper då mig att samla poäng också och det vore jag väldigt tacksam för :)

Ha en bra dag!

2008-10-30 @ 14:41:32
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback