Hur mycket makt har han egentligen?

Jag fick inte ett enda midsommar-sms. Inte ett endaste litet. Är det ditt fel Alex? Och jag skickade inget själv heller. Så jag undrar, har Alex så mycket makt över oss att vi inte längre vågar skicka rara men opersonliga mass-sms? De slutade nämligen att dyka upp efter att han publicerat detta på sin blogg (jag citerar eftersom det inte går att länka till ett specifikt inlägg):

"MASS-SMS! fre, 20 jun 2008 10:03 Nu börjar de trilla in, de opersonliga glad-midsommar-sms:en från mycket avlägsna bekanta. Alla ser ungefär likadana ut: Jag önskar Dig och Din Familj en riktigt fin midsommarhelg. Kram till Dig. Jag avskyr de där sms:en. Jag vill inte ha dem. Vad ska jag med dem till? Ska jag bli glad för att någon adderat mig i ett mass-sms? Jag säger till er här och nu. De personer jag från och med denna sekund och midsommarhelgen ut får ett mass-sms av kommer jag inte bara stryka ur min telefonbok. Jag kommer aldrig mer att ha med er att göra. Jag kommer att vända bort blicken om jag träffar er på stan. på måndag ger jag er HELA LISTAN på de som skickat mass-sms. Till dess villl jag passa på att önska just Dig, kära läsare, en riktigt fin midsommarhelg."


Jag saknar dem inte. Tror jag.

Kommentarer
Postat av: Ny kula

Jag har tidigare varit ett stort fan av att ta någon liten högtidsbild och skicka ut till hela telefonboken och några till (typ). Men alltså, dels funkar det fan aldrig med massutskick, några får fem st och blir sura, några får inga alls. Sen tror jag inte de gör varken från eller till. Så jag saknar dem inte heller. Tror jag...



De enda jag fortfarande vill ha är dem med bilder på brorsbarnen (hon har börjat gå, hurra!).

Postat av: adrenalin

Ja men du brukar ju skicka så fina, julgranen t ex, visst fick jag den tre gånger men inte var jag sur för det!



Helt otroligt, jag tyckte yngsta brorsbarnet precis föddes!

2008-06-24 @ 20:13:04
URL: http://adrenalin.webblogg.se/
Postat av: Ny kula

Ha ha! Julgranen. x3!!



Ja det tycker jag med, men snart fyller hon ett!



Får vi till en fika nästa vecka tror du?

Kram

2008-06-25 @ 08:35:01
URL: http://nykula.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback