gå gå gå

Jag motionerar ju numera en aning. Fick tipset att använda gympadojjor istället för sandaler och det var ju typ 1000 gånger bättre. Jag använder mina gamla adidas som egentligen är en streetsko. Så jag tänkte i mitt stilla sinne att man kanske skulle kosta på sig ett par "riktiga" dojjor. Men de riktiga jag provade, dyra som billiga, var superobekväma för min trasiga fot. Det får bli mina gamla streetskor ett tag till. Och gamla och gamla, de är i ganska gott skick. Tänk vad jag sparade mycket stålar i ett nafs!

Kommentarer
Postat av: träningsnarkoman

Vad bra att du börjat motionera!!!! men foten, benen o ryggen kommer aldrig tycka det är ok i längden utan riktiga skor. Så gå till en riktig butik (typ Löplabbet) o be om hjälp, där kollar de dina fötter o talar om vilka skor de behöver! Å det behöver inte bli jätte-dyrt heller!

2008-06-15 @ 12:25:58
Postat av: adrenalin

Jag är nu inne på min fjärde vecka och vågar mig t o m på att springa någon minut här och där och fattar att mina streetskor inte funkar i längden. Jag kollade därför (efter ditt tips) upp vad man får pröjsa för ett par bra skor och en tusenlapp verkar normalt. Jag tänker definitvt unna mig det på julilönen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback