sol ute sol inne...

Har nog haft den här rubriken tidigare, men just nu känns det så! Mailservern låg nere två dagar (utan att jag visste om det) så idag ramlade det in mail! Från chefen, som ger upp försöken att få data från farbrorn i Uppsala. Vi kan lösa problemet på ett annat sätt, skönt! Sen har han verkligen gjort det han lovade mig förra veckan, dvs kolla igenom mitt nya projekt och hjälpa mig prioritera. Fick fin powerpointpresentation med data, så skönt! Tyvärr visade det sig att den senaste nöten jag knäckt inte var av intresse :( men det känns minor just nu.

Jag har fått flytta tillbaks till mitt labb, ventilationen är installerad och jag har firat med storstädning av dragskåpet. Jag skulle fikat med NyKula idag, men hon är i efterdyningarna av att ha varit sjuk, men jag kan fira med att prata med chefen (man måste boka telefontid) och så får jag träffa henne längre fram istället. Nu går jag och dricker kaffe och imorgon ska jag ta semester! För övrigt har jag de coolaste köksluckorna på den här sidan stan! Eller, på den andra sidan stan efter som jag inte är hemma nu...

Sen är jag nöjd med att ha myntat ett nytt valspråk, en parafras på en berömd filmreplik, "Det är inte personligt, det är bara kemi", jag funderar på att trycka upp på knappar och dela ut till mina kära kemistvänner som likom jag tar det personligt om det inte funkar i dragskåpet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback