mer bra

Vilken skön dag! Solen skiner, jag har skolkat halva dagen och myst järnet. Sen, det bästa, lillkillen FÅR dagisplats på samma dagis som storkillen. Det har varit min oro den senaste tiden, jag vågade mig dock på att shoppa overall och vinterdojjor till honom. Det är stor tillit för att vara mig. Nu är vinterkläder på gång och dagsiplats med. Och för att klargöra, han har vinteroverall och tossor nu, eftersom han inte behöver mer när han bara åker vagn hela tiden, den nya overallen är i bävernylon och ska även tåla lek på marken...

Kommentarer
Postat av: Gnällmamman

Åååh lyllos! Vad skönt att ha dom på samma!
Mitt barn är fött före ditt men han verkar inte få nån plats alls... Just nu är det 75 barn i kö för januari 08 i Årsta, suck.

2007-11-27 @ 19:37:04
Postat av: adrenalin

Oj oj, fy fn vad surt. 75 i kö, det är ju helt extremt. Vi ska väl inte ropa hej, för löftet har jag fått över telefon, men hon lovad att det skulle ta max två veckor innan vi fick papprena. Jag antar att vi kvalade in på syskonförtur.

De privatiserar ju från 1/1-08, har ni ställt er i den privata kön? Kulturkrabaten heter företaget som ska driva det, den jag pratade med på stdf heter Sol-Britt Johansson, du kanske ska ringa henne? Håller tummarna för er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback