försvunnet

Jag beställde ju ansiktskräm från jersey beauty company och var säker på att de åkt fast i tullen. Nu börjar jag misstänka att någon lagt rabarber på paketet. Har varit i kontakt med JBC men det har ingen måjlighet att spåra paketet. Gud så osmart. Vi beställer filmer från ett ställe på Jersey (play.com) och de har både betalt VAT (typ moms) och EAN-kod på sina paket så att man kan hitta dem. JBC har i alla fall sagt att vi kan diskutera en ny leverans tidigast tre veckor efter att de postat det. Håller tummarna för att de verkligen ger mig nya varor. Smörja smörja!

Kommentarer
Postat av: kribz

hoppas det kommer fram tillslut!
jag beställde fyra burkar dyr hårfärg från england för något år sedan. de kom inte fram inom 2-3 veckor så jag mailade dom en vecka innan jag skulle åka utomlands. de ville vänta några dagar med att skicka en ny leverans men iom att jag skulle resa bort kunde jag inte kolla posten. när jag kom hem hade jag fått åtta burkar dyr hårfärg :P

Postat av: adrenalin

He he, men egentligen är det inte mer än rätt. Om man inte gjort det avsiktligt för att luras menar jag. De har bra service mot sina kunder, och man fortsätter handla där.

2007-05-19 @ 12:55:34
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback