pinsamt

Efter en jättejobbig dag följt av en helveteskväll av gråååååt och skriiik och bärande så var jag så slut så att jag grinade, trots att det var min man som bar mest de sista och värsta timmarna. Och jag skäms att säga det, min man bad mig lämna idadag, fast sen lämnade han i alla fall, fast han hade velat åka in tidigt och jobba ordentligt. Jag önskar att jag vore en sån där staaaark kvinna, som bara biter ihop och orkar och inte har svarta ringar under ögonen och grinar och som bara orkar lämna och hämta och städa och diska och laga mat och har en miljon ungar men klarar allt ändå. Men jag är en svag liten mes. Måste ha någon stor fördel ändå. Vet inte vad det är. Jo jag gör goda hamburgare och hamburgare är precis vad jag lovat att bjuda på till middag idag. Ett stort lass hamburgare som kompensation för fiskbullarna som låg i matlådan idag.

Kommentarer
Postat av: kribz

jag tror att du vet att du är så stark egentligen. möjligtvis inte på just det sättet(vem vill vara bullmamma?!) men med tanke på vad du gått igenom/gjort/lyckats med hittills, gissar jag på att du är stark på alla andra sätt och vis.
det kanske inte är en så stor tröst när man känner sig bottendålig men jag tycker att du ska klappa dig själv på axeln, hur mycket eller litet du än hinner med.

Postat av: adrenalin

Tack, det är lätt att glömma och sedan blev hamburgarna succé så jag är nog förlåten. Idag är jag uppe med bägge barnen så att min man får sova ikapp lite sömnbrist.

2007-01-21 @ 09:40:50
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback