Mitt liv

Mitt liv är lite ensligt just nu, därför känns det inte som om jag har riktigt intressanta saker att skriva om. Jag kämpar för att hålla bebisen hyfsat lugn och rör mig i en triangel mellan ICA, dagis och hemmet. På kvällarna överröstas vi av barnskrik och på nätterna jobbar vi hårt för att få sova så mycket som möjligt. Ja inte är det intressant direkt. Men utan bloggen skulle min tillvaro vara super-trist. Här får jag vräka ur mig allt och det är så skönt.

Imorgon ska jag till barnmorskan och kolla in de nedre regionerna, jag känner mig ledsen för att det uppstått en del komplikationer, jag hoppas att hon ska säga att allt kommer bli bra. Sen ska jag till psykologen och just nu känns det som om det verkligen behövs. Jag har ångest för tankar som far runt i min skalle och är orolig för mitt stora barn som plötsligt börjat kissa på sig igen. Fast igår läste jag att Ingemar Bergman bajsade på golvet och smorde in sig med skit när han vid fyra års ålder blev storebror. Jämfört med det så är lite blöta kalsonger ingen orsak till oro för att han ska känna demonerna komma över honom som vuxen...

Jag längtar efter vuxet sällskap, men samtidigt behöver jag vila så mycket som möjligt. Jag är helt slut när jag träffat någon jag känner på dage, även om det är kul.

Jag ska be min kollega skicka någon intressant artikel för till skillnad mot förra gången känner jag mig inte lika distanserad från min forskning. Det går bra att läsa även om det går jäkligt långsamt.

Kommentarer
Postat av: kribz

äh, intressant och intressant, jag har inget emot att läsa om bebisar och allt vad det är. dock tycker jag det handlar om för lite semlor nu, va ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback