magknip

När jag struntade i mjölkprodukter för att se om lillpluttens kvällsskrik blev bättre fick jag tips om vegan-semlor, men det var mer skoj att läsa receptet än att faktiskt tänka sig att göra dem. Laktosfritt har jag också fått tips om, det känns enklare, för det finns ju laktosfria produkter att köpa. Men nu har vi haft två relativt lugna kvällar (relativt = inte tre timmars vrål) trots att jag druckit mjölk så det verkar inte vara problemet. Det är väl bara att bita ihop, det går ju över så småningom. Dessutom är jag mer tacksam om lillplutten inte är vaken på natten och gallskriker då i timmar, för det är oerhört tärande och dessutom är man rädd att störa om beban skriker mellan tre och fem.

Kommentarer
Postat av: kribz

uh, jättekomplicerat recept ju.
om du fortfarande skulle vara intresserad av semlor utan mjölk så kan du alltid ta ett vanligt recept och bara byta ut margarin/smör, mjölk och grädde mot mjölkfria (eller bara laktosfria) alternativ. sojagrädde brukar finnas i välsorterade mataffärer.

Postat av: adrenalin

Ha ha, tyckte väl att det verkade väl avancerat, men jag gillade gräddbiten, snacka om att vara uppfinningsrik. Jag skulle nog hellre göra som du säger, det verkar klart lättare.

2007-01-14 @ 15:32:35
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback