Drömtydning

Två av de bloggar jag läser dagligen (Linda och fotbollsfrun) innehåller alldeles för ofta en utförlig beskrivning av nattens dröm. Booooring. Brudar, lägg av, att höra andras drömmar är astråkigt. Tyda drömmar behöver man inga läsare till. Alla karaktärer i drömmen är du själv. Byggnader med. Allt i drömmen är du. Inget annat. Därför är det så jäkla trist att läsa om. Kodade budskap om dig själv till dig själv. Seså använd era skarpa hjärnor och försök knäcka det, era läsare känner er aldrig lika bra som ni själva.

Kommentarer
Postat av: jag

jag tycker att det är jätteinterssant att höra om andras drömmar om du inte gör det behöver inte du läsa dom.Om du tycker att det är så trist kan du väl hitta på nåt annat än att klaga på andra din blogg handlar säkert bara om trista saker om dej och ditt fantasilösa liv.drömmar hadnlar faktisk inte bara om sig själv.

2007-02-15 @ 20:47:10
Postat av: adrenalin

Ha ha ha! Jag lovar, jag läser inte några dröminlägg, de får mig att gäspa. Fan jag är fascinerad över att jag inte fått fler puckade kommentarer i den här stilen efter den där länken. Poängen med att klaga är väl att man tycker att något är trist eller irriterande? Och var ska man klaga om inte på sin egen blogg? Min blogg handlar självklart om mig, det är möjligt att andra upplever det jag skriver om som trist men mitt liv är långt ifrån fantasilöst. Dessutom kan jag stava. Och jodå, drömmar handlar visst om en själv, inget annat. Tror man att drömmar är något annat än budskap från ens undermedvetna är man föga påläst.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback