snygg färg, men va fan...

snygg f?rg, men va fan...Om ni inte ser så är det bebishuvuden över hela tröjan. OK, jag har barn, men det finns gränser...jag älskar färgen hur som helst.

Kommentarer
Postat av: kribz

haha, det där var ju nästan groteskt!

Postat av: adrenalin

Skojar du, det är ju helt hjärntvättat. Välkommen till sekten vi-som-har-barn, vi visar vår tillhörighet genom att bära de här tröjorna. Det är bra för då signalerar vi till likasinnade även de gånger vi inte har våra barn med oss och till resten av världen säger vi, håll er borta!

2007-04-24 @ 13:38:01
URL: http://adrenalin.webblogg.se
Postat av: kribz

tänk om linnet vore svart med dödskallar istället? ;)

och apropå något helt annat: har du koll på något/några hotell till bra pris i centrala sthlm?

2007-04-27 @ 12:29:33
URL: http://kribz.blogg.se
Postat av: adrenalin

hotell är inte min starka sida, de enda jag känner som bor på hotel är svärisarna oc de är rikisar=skiter i priset. Kanske ett vandrarhem kan vara något?de jag känner till är af Chapman och Columbus. Jo förresten, coolaste vandrarhemmet är Långholmen som varit ett fängelse. Vet dock inte om det är prisvärt, lycka till!

2007-04-27 @ 18:14:27
URL: http://adrenalin.webblogg.se
Postat av: adrenalin

Måste tillägga att långholmen inte varit vilket jäkla fängelse som helst, med risk att bli outad måste jag skryta om att min salig far suttit där. Det var i slutet av versamhetstiden och hemskt länge sedan, men ska man vara kåkfararunge så är man tacksam för att gubben åtminstone suttit på ett fängelse med anor...

2007-04-27 @ 18:27:48
URL: http://adrenalin.webblogg.se
Postat av: kribz

tack för tipsen! af chapman har jag hört talas om iaf och de andra får jag kolla upp.
gammalt fängelse låter lite creepy. å andra sidan gillar jag inte tanken på att bo på en båt heller. tyvärr är väl inte vandrarhem så lockande men det verkar som om det får duga.

2007-04-27 @ 19:25:05
URL: http://kribz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback