no more ångest

Vem kan ha födelsedagsångest när man blir firad med sång och världens godaste pannkakstårta. Fyraåringen har kämpat med att skriva MAMMA i ett egenhändigt ritat kort och jag fick jättefina presenter. Min älskade man lägger verkligen på minnet sånt jag säger och så får jag helt underbara saker. Bebisen firar med att rulla från rygg till mage och tillbaks, solen skiner och jag ska iväg på en ansiktsbehandling, sen hämtar vi mat från Ho´s. Det är OK att bli 36.

Presenten jag fick från stora killen var en liten prydnadsflodhäst från medelhavsmuseet, min man var helt aningslös men för mig var den lilla blå flodhästen laddad med symbolik och gav mig en stark känsla av att få tillbaks något från min barndom. Vi hade en stor flodhäst i gips som är en kopia av just en egyptisk flodhäst som finns på
Glyptoteket i Köpenhamn. Sonen valde den för att den var fin försås men min man gillade symboliken: "Toeris, flodhästgudinnan symboliserade i det gamla egypten godhet och fruktbarhet men också kaos." Jag tycker verkligen om alla tre anledningarna till att älska den lilla flodhästen!

Just nu känns det som om den här dagen som innan fyllt mig med ångest istället fyller mig med djup tacksamhet över att mitt liv har blivit så otroligt fint och att jag är omgiven av en så underbar och kärleksfull familj!

Kommentarer
Postat av: kribz

arrgh! jag försöker hinna med att läsa allt så det blir ett försenat: GRATTIS! :D

2007-04-04 @ 13:07:35
Postat av: adrenalin

Tack! Jag överlevde som sagt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback