aj aj

Efter att ha suttit hemma på morgonen och skrivit lite på en presentation jag ska hålla nästa vecka gjorde jag mig iordning för att åka till jobbet. Då upptäckte jag att jag har så ont i bäckenet att jag inte kan gå. Nu har jag legat och läst i två timmar med TENS-apparaten på och vet inte om det är någon skillnad egentligen. Det är det säkert och det kommer nog märkas senare. Planerar lättlagad mat ikväll för att slippa stå i köket för mycket, diska avstår jag också ifrån.

Jag har jättedålig aptit och tycker att allt är äckligt, förra gången tyckte jag att allt var fantastiskt gott de sista månaderna och åt hur mycket som helst. Min man är säker på att den dåliga aptiten kommer resultera i att det här barnet kommer väga mindre än lillplutten. Det hoppas jag också, 18 kg vore omöjligt att föda fram, he he.

Dagens mål är att skriva lite till, fastän att sitta är döden för bäckenet, handla lite saker till middagen ikväll och sedan hämta lillplutten. Frustrerande att vara handikappad och orörlig, varje steg gör så ont att jag bara vill gråta. Så jag ska ta några alvedon. TENS-a lite till och sen göra det så lätt för mig som möjligt i både affär och på dagis. Tack och lov är lillplutten oändligt tålmodig med mig när jag är så här kass, han är nöjd med att jag ligger på hans säng och tittar på när han leker, fast idag kanske jag fuskar med DVD.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback