piercad

Har tagit blodprov idag, det är min hatgrej. Men jag var jätteduktig och klarade det. Just det jätteduktig, får inte glömma att säga till mig själv att jag är bra som gör det jag är rädd för.

Min räddlista:

Jag har något viktig jag måste berätta för min handledare. Jag är gravid. Sist jag var gravid var det OK, men tjejen som fick barn senast fick kommentaren: Jaha, hur tänkte du lösa det då? Sen fick hon sparken när hon kom tillbaks efter ledigheten.

Jaha det var väl min räddlista. Jo jag är rädd för att göra ultraljud ochfå veta att det är något fel, jag är orolig för vår flytt, jag är orolig för vår ekonomi, jag är rädd att lillplutten ska må dåligt av att få ett syskon. Jag är rädd att kärleken inte ska räcka för två. Jag är rädd för massor av saker, men mest rädd är jag för vad chefen ska säga.

Kommentarer
Postat av: kribz

grattis! :D
klart kärleken kommer att räcka och syskon brukar ju vara roliga (tills dom blir trotsiga och slåss då ;))

Postat av: lilla ego

GRATTIS!! Så otroligt roligt. Det kommer bara bli bra. När är det förväntat att vara dags för nedkomst?

2006-05-24 @ 19:08:30
URL: http://stoppamigjuni.blogspot.com
Postat av: adrenalin

Tack! Det är så långt kvar att det egentligen är för tidigt att outa det, men i mitten av december är det enligt beräkningen. Det brukar ju stämma plus eller minus två veckor... Nu väntar vi på att få göra ett ultraljud om två veckor som förhoppningsvis ska säga oss att det är onödigt att ta ett fostervattensprov.

2006-05-28 @ 19:21:57
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback