Nu ska jag shoppa!

Jag har ont i svanskotan mest hela tiden, värst är det när jag gått mycket. Fick tipset att använda Schollskorna jag har på jobbet hela tiden. Och se, det var bästa medicinen. Det enda kruxet är att jag måste ha strumpor i dem, annars får jag värsta skavsåren, både ovanpå och under fötterna. Strumpor, schollsandaler, kjol. Ha ha jag ser ut som en tysk turist. Jag är fåfäng. Jag vill att mitt snygga orange metallic nagellack ska synas på tårna. Sonen blev lycklig när han såg den nya färgen (förut var de neonrosa) och sa "sen blir de gröna, och sen blir dom blå..."

Birkenstock har en modell som verkar ge mindre skavsår. Vad dessa kostar? 700 buck! Rena rånet. Håller väl i en evighet förstås, men de ser ju likadana ut som de schollisarna jag har. Vad ska man göra. Unna sig själv och sin begynnande foglossning ett par ritktigt bra skor? Varför tycker jag inte riktigt att jag förtjänar det. Varför kommer jag med invändningar som, tänk om de inte är bra, de ser ju ut som det par jag har, tänk om jag får skavsår av dem med. Tänk om, tänk om, tänk om. Just do it! Flip-flops funkar faktiskt inte längre, och mina kokande fötter måste ha luft, strumpor i scholl funkar inte om det blir 30 grader. Jag är värd ett par sköna skor, shit vad det tar emot att skriva det.

Kommentarer
Postat av: Producenten

Tyskarna har ju alltid strumpor i sina sandaler, men trots att de inte är ett dugg trendiga så har de inte heller ont i benen eller fötterna som vi trendsetters har!

Strumpfenschoegesexy.

2006-06-26 @ 23:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback