bye bye hemliga pappan

Linda Skugge länkar idag till en artikel där mannen bakom bloggen "hemliga pappan" avslöjas. Och så klart, det var en journalistjävel. Kan jornalister låta bli att vara anonyma om sitt yrke, tack! Kan jornalister som är anonyma och inte talar om att de har en fet skrivarutbildning och har skriva som yrke låta bli att skryta på sin blogg om att de blivit erbjudna att skriva en bok. För vi andra undrar varför vi inte blir erbjudna något sånt. Jo för vi har inte massor med kontakter samtidigt som vi låtsas vara vem som helst. Hemliga ljugpappan åker ur mitt länkregister med huvet före. Och tråkiga men ärliga Lindas blogg vet ni var den finns.

Kommentarer
Postat av: lilla ego

Jag kan inte annat än hålla med! Visst trodde man att han var en helt vanlig en, som vi andra, som kanske hade något tråkigt datajobb eller nåt. Och som hade fått världens chans, att få ge ut sin bok. Och som blev så läst. Tro fan att det var en kille som blir så läst annars också.

Postat av: Hemliga pappan

Hej! Det kanske inte spelar någon roll för dig, men jag vill ändå berätta: förlaget fick inte veta vem jag var förrän vi träffades och var överens om utgivning. Och när de fick veta det, så hade de ingen aning om vem jag är i mitt civila liv. De hade aldrig hört talas om mig, och varför skulle de ha gjort det? Jag är bara en ganska vanlig journalist, och känner inte fler förläggare än du. Så vet du i alla fall!

2006-02-02 @ 23:44:27
URL: http://hemligapappan.se
Postat av: adrenalin

Sorry, jag tror dig inte. Det är lite för mycket av ett sammanträffande för att det ska låta rimligt. Dessutom, varför känner du behov att gå in på min blogg som har max 22 läsare per dag och kommentera? Jag tror knappast att du är en av dessa 22 själar. Har du googlat runt och svarat på all kritik som riktats mot dig?

2006-02-03 @ 08:16:50
URL: http://adrenalin.webblogg.se
Postat av: Anna

Kan inte annat än skratta. Att skriva är en konst och har man talangen och kunskapen så är det självklart att bloggen, texten eller boken blir bättre än om en icke kunnig skriver. Att skriva anonymt besvisar just det. Det är produkten som bedöms och inte avsändare. Är ju faktiskt det man talar om när det gäller vanliga jobb-ansökningar. Tycker mig ana en viss bitterhet bakom inlägget.

2006-02-10 @ 11:33:16
Postat av: adrenalin

Jepp, här var det hederlig svensk avundsjuka som vädrades!

2006-02-11 @ 10:08:20
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback