kärlek vid första ögonkastet

Barn ska slippa gå på stan, men vi gjorde en snabb-räd idag ändå. När vi kom in på en mycket stor, mycket häftig butik på söder fick sonen ganska snart syn på en tjej som han blev helt begeistrad av. Hon var typ 23, 155 cm lång och hade kort rött hår. Hon provade både skor och olika jeans och en svart och vit-randig tröja och sprang ut och in ur provrummet för att visa upp sig för sin familj. De kom från Finland och det var uppenbart att hon planerat besöket just i den här affären noga, för hon skulle handla ganska mycket. Min son, tre år föll fullständigt i trans över den här pigga människan som sprang fram och tillbaks, han åt henne med blicken och kunde inte få nog. Jag vet inte vad som får en tre-åring att bli betuttad i en främmande människa som inte ens lägger märke till honom, men han stod en bit bort och ville inte gå vidare in i butiken eftersom han inte skulle kunna se henne då. Han bara log när jag frågade om han tyckte att hon var söt och var helt ovillig att diskutera saken, men varje gång hon dök upp så viskade han "där är hon". Hela tiden det pågick hade hon på sig den svart och vitrandiga tröjan, så ifall han kanske minns henne tack vare just den så köpte jag en likadan (eller rättare sagt fick i present). Ja den var snygg också.

Kommentarer
Postat av: Farsan Baloo

Visst är det magiskt, den där påverkan som vissa pesoner har på barn. Tror mig själv vara av den typen och det är underbart. Har aldrig varit tjejernas favorit men går hem i åldrarna upp till 15. Knappast en vinstgivande egenskap innan man själv skaffade knodd, men destå mer uppskattad efter.

Postat av: adrenalin

Få saker är så trevligt för en mamma än de vuxna som flörtar tillbaks med ens telning istället för att surt titta bort. Flörtisarna är tack och lov fler!

2006-02-28 @ 19:54:28
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback