Kaffe

Fy fan vilket skitväder, och jag känner att jag måste ut i det. Kaffet är slut och foton ska returneras. Jag vill köpa lite nya böcker också. Hade egentligen tänkt åka till jobbet och städa upp i dag men jag orkar faktiskt inte. Det får bli imorgon. Jag MÅSTE städa upp också, kan inte lämna labbet i total mess. Mitt skrivbord kan jag låta stå i kaos tills augusti, men det är strid på kniven om dragskåpen och om inte jag gör det blir någon annan tvungen och det vill jag inte för då kommer jag inte ha en aning om vad som hänt med min forskning. Den blir förmodligen slängd helt enkelt. Nej, allt ska ner i burkar med snygga etiketter och alla papper ska in i pärmar.

Kommentarer
Postat av: lilla ego

Jag tycker det verkar så himla häftigt att labba och komma fram till olika saker. Jag har inte labbat sen jag hoppade av natur, första året i gymnasiet. Tror knappt jag labbade då heller, jag skulle ju byta till samhälle.

Postat av: adrenalin

Ha ha, det är jätteroligt att labba, det gör hela jobbet lite mer kreativt och hantverksmässigt. Även om jag kräks på den akademiska världen så har jag alltid gillat att stå på labbet och jobba.

2006-12-11 @ 11:03:49
URL: http://adrenalin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback