mobilfritt?

Nu är det visst mobilfritt i vissa vagnar. Ha ha jag skrattar ihjäl mig. Vad händer om jag pratar i mobil i en sån vagn? Kommer Falck security och knackar mig i skallen med en batong? Allvarligt. Kommer någon att bry sig utom ett par griniga typer som dessutom är de som drivit igenom tramset. Här är skälen: Folk pratar t o m mobil på stockholms stadsbibliotek utan att någon vågar säga till. På tunnelbanan är det så här: Det finns säten för handikappade/rörelsehindrade, där sitter lata människor som vägrar resa sig för gamla skröpliga människor. Gravida får också stå. Det finns vagnar som ska vara pälsdjursfria, där ser man ofta folk med jycke.

På huvudstadens bussar är det lika lajbans, det är ett helvete att få folk att flytta sig från barnvagnsplatsen, de ser rent ut av förolämpade ut när man ber dem resa sig från det nedfällbara sätet. Pälsdjur i bakre delen av bussen, ha ha ha, det skiter folk högtidligen i.

De enda som verkar bry sig om förbudsskyltarna är kids med rollerblades/skateboard. De verkar respektera förbuden. Kidsen rockar. De reser sig för gamla och gravida. Speciellt unga invandrarkillar, men även övriga kids beter sig ofta väldigt väluppfostrat.

Om vi ska ha mobilfritt så kan vi väl införa fler regler:
Folk som har en halvrökt fimp i fickan - ska av.
Folk som luktar piss/skit/oduschat sen två veckor - ska av.
Folk som inte tar med sin tidning - ska av. Nej just det de gick just av, måste hitta på något annat.
Folk med massor av parfym - ska av.
Folk som pratar högt med varandra - ska av.

Heja Falck, nu blir det kul! Eller ingen skillnad. Egentligen. För ingen kommer våga säga till någon som pratar i mobil, förutsatt att det inte är någon som är väldigt ung. Unga vågar nämligen alla sura typer klanka på. Sorgligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback