aldrig mer

Jag hatar ICAs färdigförpackade hela köttbitar. Varför säljer man flintastekslikande skivor av Högrev och märgpipa? Varför? Knappast för att någon tänker stå och steka skivor à 800 g av högrev. Det brukar man väl man skära i bitar och ha gryta. Det är lättare att skära bitar ur ett stort stycke kött än ur skivor fulla med senor och hinnor. Av 810 g lyckas jag få ut 480 g kött, varav nära hälften är jättesenigt och egentligen inte sån som jag har i en gryta, men jag känner mig tvungen för annars blir det typ världens dyraste och minsta kallops. Nästa gång jag ska göra gryta ska jag minnas att jag får gå till hallen (hötorgs-) och köpa mig en BIT kött och inte en jävla skiva på ICA. Åh vad jag blir AAAARRRGGG.  Dessutom tycker jag att kvaliteten på köttet sjunkit drastiskt sedan ICA slutade med butiksförpackat kött. Nu är det som om allt slinker med, senor och rens, för det finns ingen som kommer till fabriken i Västerås och klagar. Var har de förresten gjort av all charkpersonal som fanns i varje ICA, får de sitta i kassan nu? Eller fick de sparken? Eller står de i Västerås och gråter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback