Gott nytt år!

Jag sov bara fem timmar i natt, men fick sova middag 1.5 timma med sonen så jag är på bana igen. Jag badade med sonen i morse, eller rättare sagt, jag badade i morse och sonen (2.5 år) slet av sig kläderna och krävde att få komma i. Väl i badet så sa han plötsligt "mamma har taggar", det var min tredagars stubb på benen som stack honom i sidan!

Middagen igår var ingen större hit, makens bror har varit sur och grinig mot oss i över ett år, vi vet faktiskt inte riktigt varför. Igår satt han mest och tjurade i ett hörn hela middagen, tackade inte för maten, tackade inte för julklappen, vägrade att titta till sina ungar som rasade i vardagsrummet. Helt klart ett fall av trots, och vem har sagt att bara ungar trotsar?

Bara min svägerska uppskattade Baklavan, så vi har massor kvar, hoppas att det går åt ikväll för annars slutar det med att maken och jag smäller i oss alltihop, och det behöver vi inte!

Nyårslöften?
Egentligen inte. Det är ganska töntigt, sin personliga utveckling ska man väl jobba på hela tiden? Jag jobbar i alla fall på att närma mig själv i första hand och kanske t o m att kunna acceptera den jag verkligen är och inte banna mig själv för att jag inte är den jag vill vara.  Man är vad man gör och inte vad man säger, och det jag gör står ofta i stark kontrast med de värderingar jag spottar ur mig. Så om jag ska lova något är det att fortsätta bli snällare mot mig själv, jag tror faktiskt att det är enda sättet att samtidigt bli snällare mot min omgivning.

Hoppas ni får en skön nyårsafton allihop! Min kommer bli jättetrevlig.
Vi ses nästa år...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback